Această companie vrea să crească drone în tuburi cu substanţe chimice [VIDEO]

04.07.2016
De obicei dronele sunt construite manual sau pe linii de asmblare. O companie şi-a propus, însă, să crească astfel de aparate de zbor în tuburi umplute cu substanţe chimice. 
 
BAE Systems a publicat pe internet un clip video concept în care arată cum ar putea fi create dronele viitorului. „O nouă maşină, numită Chemputer, ar putea genera procese chimice complexe care să permită creşterea de aparate de zbor şi a unora dintre componentele lor electronice complexe”, a transmis BAE.  
 
Citeşte şi: Roţile omnidirecţionale, soluţie pentru cei care se descurcă mai greu cu parcatul în spaţii înguste
 
 
În clipul video vedem cum o dronă creşte într-un clindru umplut cu substanţe chimice, iar apoi dispozitivul este dus într-un loc în care un braţ robotic instalează ceea ce pare a fi motorul. 
 
Dacă Chemputer va deveni realitate şi va fi capabil să conceapă drone, următorul pas firesc ar fi creşterea de roboţi umanoizi. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult