Această saltea inteligentă te avertizează când partenerul de viaţă te înşală

15.04.2016
Această saltea inteligentă te avertizează când partenerul de viaţă te înşală
O saltea inteligentă concepută în Spania se conectează la smartphone prin intermediul unei aplicaţii şi îi poate spune utilizatorului câte persoane se află în pat la un moment dat şi dacă în dormitor are loc o activitate „suspectă”. 
 
Salteaua „Smartress” costă 1.500 de euro şi are o garanţie de cinci ani. Produsul dispune de 24 de senzori încorporaţi, ascunşi în arcuri, care îl alertează pe proprietar, via internet, dacă în patul conjugal se întâmplă ceva suspect. 
 
Citeşte şi: A fost inventat, în sfârşit, adevăratul hoverboard? O companie susţine că da
 
„Lover Detection System”, de care dispune salteaua, foloseşte o hartă 3D pentru a arăta, în aplicaţie, pe care zone ale saltelei este exercitată cea mai mare presiune şi ce tip de mişcare se petrece acolo, în timp real. 
 
 
„Ne-a venit ideea după ce am văzut date care arată că spaniolii sunt cei mai infideli din Europa”, a declarat Jose Antonio Muinos, purtătorul de cuvând al Durmet, compania care produce salteaua. 
 
La exterior, salteaua arată ca oricare alta, aşa că poate fi instalată fără ca partenerul de viaţă să ştie despre ce este vorba. 
 
Potrivit site-ului de aventuri extraconjugale Ashley Madison, în Madrid oamenii îşi înşală cel mai des partenerii. Pe locul doi, la mică distanţă, se situează Londra. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult