Adeanna Cooke, playmate-ul devenit hacker etic

Adeanna Cooke, playmate-ul devenit hacker etic
Adeanna Cooke este un fost model Playboy, dar nu ai vrea să te pui cu ea, deoarece tânără este un hacker renumit. La un moment dat, un fost prieten a decis să publice pe internet imagini cu ea goală. 
 
Pe Cook nu o deranjează fosta sa meserie, dar preferă să i se ceară permisiunea înainte de a folosi imaginile ei. Aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a dat jos site-ul respectiv, după ce a compromis contul administratorului. 
 
Cooke, cunoscută sub numele de „Hacker Fairy”, este un hacker etic, care câştigă bani din găsirea de vulnerabilităţi în aplicaţii şi servicii online. Ea le ajută şi pe femeile despre care s-au publicat pe internet imagini şi conţinut fără acordul lor. 
 
 
Adeanna, cunoscută pe vremea când era model după numele de scenă „Jenna”, a fost desemnată de o revistă ca fiind cea mai frumoasă femeie hacker din lume. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult