VIDEO: Apare un smartphone în acest clip video cu Mike Tyson din 1995?

02.10.2020
VIDEO: Apare un smartphone în acest clip video cu Mike Tyson din 1995?

Un clip video din 1995 în care apare boxerul Mike Tyson face senzaţie pe internet, după ce mai multe persoane au susţinut că în înregistrare apare un bărbat care filmează cu un smartphone. Însă, primul telefon mobil cu cameră avea să apară cinci ani mai târziu, în 2000. De aceea s-au găsit destule voci care să susţină că în clip apare o persoană care a călătorit înapoi în timp. Alţii cred că este un angajat dintr-o companie IT care testează unul dintre primele prototipuri de telefoane cu cameră.

Înregistrarea a fost făcută la meciul dintre Mike Tyson şi Peter McNeeley din Las Vegas.

Citește și: Inovaţii importante în tehnologie care au la bază cercetări efectuate în cadrul NASA

Primul telefon mobil cu cameră a fost lansat în magazine în Japonia în 2000. Era un model J-Phone, o subsidiară a operatorului telecom SoftBank. Totuşi, primele modele de acest fel anunţate, cu câteva luni înainte, tot în Japonia, au fost SCH-V200 şi Kyocera VP-210 Visual Phone.

Mai mulţi oameni susţin că în clip apare o cameră FUJIX FS-30.

Cei care cred că este posibilă călătoria în timp au mai multe „dovezi”, foto şi video, cu ajutorul cărora îşi susţin teoria; una dintre cele mai celebre este femeia care vorbeşte la un „telefon mobil”.

Clipul a fost descoperit în 2013, iar în el apare o muncitoare dintr-o fabrică din statul american Massachusetts care iese de la lucru, cândva în anii ’30. Femeia pare să vorbească la un dispozitiv pe care îl ţine la ureche.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult