Autorităţile din Australia au făcut o captură bizară: păpuşi sexuale inteligente pentru pedofili, „made in Japan”

15.08.2016
Autorităţile din Australia au făcut o captură bizară: păpuşi sexuale inteligente pentru pedofili, „made in Japan”
Autorităţile din Australia au confiscat 18 transporturi de păpuşi sexuale care arată exact ca nişte copii minori, fete şi băieţi. Acestea le sunt destinate pedofililor, iar ţara de origine este Japonia. 
 
Producătorul nipon al unora dintre păpuşile capturate susţine că aceste produse sunt necesare, deoarece îi ajută pe pedofili să se abţină să nu abuzeze copii reali. Totuşi, sunt experţi care susţin că aceste „jucării” pot exacerba pornirile pedofililor. 
 
Australia a interzis importurile de astfel de jucării sexuale în 2013. Cei care încalcă legea pot plăti amenzi de până la 450.000 de dolari australieni sau petrece 10 ani după gratii. Unele dintre modelele confiscate sunt avansate şi dispun de o oarecare „inteligenţă”: se pot mişca, pot răspunde la întrebări sau reacţiona cu utilizatorul. 
 
 
Shin Takagi, fondatorul Trottla , compania care produce unele dintre aceste păpuşi, se consideră a fi un artist. El susţine că aceste jucării sexuale sunt necesare pentru că îi ajută pe pedofili să nu abuzeze minori. „Trebuie să acceptăm că nu avem cum să schimbăm fetişul cuiva. Îi ajut pe oameni să îşi exprime dorinţele, legal şi etic. Nu merită să trăieşti dacă îţi suprimi dorinţele”, a declarat Takagi pentru publicaţia The Atlantic. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult