FOTO: Secretul ascuns de bradul de Crăciun instalat într-o piață

24.11.2020
FOTO: Secretul ascuns de bradul de Crăciun instalat într-o piață
Foto: Profimedia Images

Muncitorii care instalau un brad de Crăciun într-o piață au avut parte de o surpriză neașteptată.

Pe când ridicau copacul de 23 de metri pe poziție, au auzit un zgomot, iar apoi au descoperit, printre crengi, o mică bufniță.

Incidentul s-a petrecut în New York, în piața de lângă Rockefeller Center. Soția unuia dintre lucrători a contactat organizația Ravensbeard Wildlife Center, care a preluat apoi pasărea.

Femeia a crezut inițial că este vorba despre un pui, dar experții de la centru și-au dat seama că este vorba despe o specie pitică de bufnițe, care atinge o înălțime maximă de 13 cm.

Citește și: Un câine s-a mumificat în trunchiul unui copac

Bufnița este acum îngrijită la Ravensbeard Wildlife Center și va fi eliberată în sălbăticie după ce primește undă verde de la medicii veterinari.

„M-am gândit că este o poveste de Crăciun atât de încântătoare, faptul că a existat acest secret în pomul de Crăciun”, a declarat Ellen Kalish, directorul organizației.

Incidentul ne aduce aminte de o altă poveste. În timp ce tăia un copac cu o drujbă, un bărbat din Warren County, statul american New Jersey, a observat că lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton. Bărbatul a chemat imediat ajutoare. Au intervenit cei de la organizația Antler Ridge Wildlife Sanctuary, care au preluat ratonii. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav de lama utilajului, dar și-a revenit ulterior.

Sursa: UPI

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video