Când foloseşti muzică gratuită pentru call center ai parte de surprize

Când foloseşti muzică gratuită pentru call center ai parte de surprize

O femeie de 46 de ani care a sunat la un număr de contact al lanţului de retail de mobilă britanic Dunelm a avut parte de o surpriză neplăcută pentru ea. În timp ce aştepta să fie preluată de un operator, femeii i-a fost pusă muzică. Doar că melodia lăsat-o pe Susan Rigler mută de uimire. Este vorba despre o piesă cu caracter sexual. „Nu am nevoie de ulei pentru a face acest corp fierbinte” sau „Oooh, doamnă, trebuie să îl am (corpul)” sunt doar unele dintre versurile melodiei, un duet în care cântă un bărbat şi o femeie. 

Magazinul şi-a cerut scuze pentru incident şi a transmis că este vorba de o melodie gratuită folosită în playlist. „Colaborăm cu furnizorul pentru a modifica lista de melodii”, a declarat un purtător de cuvânt al Dunelm, un lanţ de 150 de magazine.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult