Cavoul hi-tech: ultima modă la nebuni

04.11.2008
Cavoul hi-tech: ultima modă la nebuni

Din câte ştiam, cavoul reprezintă locul de odihnă al celor care, din diverse motive, au reuşit inevitabila performanţă de a se debarasa de trup – definitiv. Nu la fel se poate spune despre un bătrân brazilian ce locuieşte într-un asemenea loc, fără a fi decedat şi nici reanimat de vreun necromant.

Omul nostru ori este prea excentric, ori din angrenajul care îi pune în mişcare gâdirea lipsesc câteva rotiţe. Se pare că a doua variantă este cea corectă, individul trăind fiecare moment cu fobia că ar putea fi îngropat de viu. În fine, aceste aspecte sunt mai puţin importante. Un lucru este cert: nu-i lipseşte imaginaţia. Freud, căci aşa îl cheamă (cu siguranţă nu e vreun descendent al celebrului Sigmund Freud), a decorat cavoul în ton cu ultimele trend-uri tehnologice, chiar dacă echipamentele nu sunt de ultimă generaţie: mini-bar, aer condiţionat relativ primitv (patru conducte de ventilaţie), TV şi două megafoane. Desigur, nici mâncarea nu lipseşte din spaţiul sacru. De frigider nu are nevoie căci este destul de răcoare acolo.

Următoarele opţiuni pe listă vor fi probabil conectarea la Internet, achiziţionarea unui Playstation şi realizarea unui portal direct către ceruri, pentru a fi cât mai aproape de divinitate.

Cavou hi-tech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News