Ce dispozitive electronice foloseşte, la 91 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii

Ce dispozitive electronice foloseşte, la 91 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii

Regina Elisabeta deţineun cont privat de Facebook cu o listă secretă de prieteni, un smartphone de ultimă generaţie, dar şi un iPad, suverana britanică fiind şi mare amatoare a convorbirilor telefonice, asemănându-se în această privinţă cu mama sa, transmite Mediafax.

 

Nu este vorba de pagina oficială de Facebook „The British Monarchy” care datează din anul 2010, ci de un cont super secret al reginei însăşi.

Persoanele cu care Regina are cele mai dese discuţii telefonice sunt Prinţesa Anne, fiica sa şi John Warren, managerul care o consiliază pe Regină în privinţa curselor de cai, precum şi cu ginerele prietenului bun al Reginei, Henry Herbert, regretatul Earl of Caenarvon, proprietarul castelului Highclere Castle din Berkshire – impresionanta clădire din serialul „Downton Abbey”.

 

Angela Kelly, asistentul personal al Reginei îi încarcă periodic telefonul acesteia. De asemenea, Regina Elisabeta deţine un laptop şi un iPad.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult