Ce mai face bărbatul care a primit primul penis bionic din lume

Ce mai face bărbatul care a primit primul penis bionic din lume

Mohammed Abad, din Scoţia, este bărbatul care a primit în 2015 primul penis bionic din lume. El a acordat recent un interviu în care a vorbit despre modul în care această operaţie, care a costat 70.000 de lire sterline, i-a schimbat viaţa. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, s-a întors recent în Pakistan, ţara de origine, unde părinţii lui au încercat să îl căsătorească cu tinere de 19-20 de ani. Abad a refuzat, însă, ofertele şi a declarat că doreşte să se căsătorească cu o femeie divorţată, cu copii.

Bărbatul este acum manager al unui magazin, iar după operaţie a avut în 2016 un contact sexual cu Charlotte Rose, o prostituată. Totuşi, de atunci nu a mai făcut sex cu alte femei. El susţine că are o relaţie „emoţională” cu cineva de opt luni.

Pentru a fi sigur că penisul bionic funcţionează cum trebuie, Mohammed îl porneşte şi opreşte în fiecare zi.

Organul a fost realizat, timp de trei ani, de o echipă de experţi de la University of London din grefe preluate de pe antebraţul lui Mohammed, potrivit Engadget. Penisul include şi un mecanism cu pompă. „Când vrei puţină acţiune apeşi butonul de ‘on’. Când ai terminat apeşi un alt buton. Durează câteva secunde”, a declarat pacientul.

Abad şi-a pierdut penisul şi un testicul într-un accident grav suferit la vârsta de 6 ani. El a fost agăţat de un vehicul care l-a târât pe o distanţă de 180 de metri. Din cauza handicapului său, Abad nu a reuşit să îşi întemeieze o familie. Lucrurile s-au schimbat în 2015, când Abad (43 de ani atunci) a devenit posesorul primului penis bionic din lume.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult