Celebrităţile care nu sunt prietene cu tehnologia. Christopher Walken nu are telefon mobil, iar Angelina Jolie cumpără produse din cataloage tipărite

21.07.2017
Celebrităţile care nu sunt prietene cu tehnologia. Christopher Walken nu are telefon mobil, iar Angelina Jolie cumpără produse din cataloage tipărite

Mulţi pasionaţi de gadgeturi şi tehnologie ar da orice să aibă suficienţi bani pentru a-şi cumpăra toate dispozitivele pe care şi le doresc. Sunt, însă, persoane care au milioane de dolari, dar sunt dezinteresate de tehnologie. Printre acestea se numără vedete de la Hollywood, şefi de stat şi miliardari.

 

Vă prezentăm o listă cu persoane celebre care nu folosesc internetul, nu au un computer personal sau un telefon mobil:

 

Christopher Walken

 

 

Celebrul actor, care a făcut un rol de excepţie în filmul „The Deer Hunter”, nu are telefon mobil şi nici nu foloseşte un computer sau internetul. Atunci când apare într-un film, producătorii îi dau un telefon mobil pentru a ţine legătura cu el. Totuşi, imediat după ce filmările se încheie Walken îl returnează.

 

Sandra Bullok

 

 

La fel ca şi un alt actor celebru, George Clooney, Bullok detestă reţelele de socializare online şi în particular selfie-urile. Ea crede că acestea crează o proiecţie falsă a imaginii cuiva.

 

Angelina Jolie

 

 

În urmă cu câţiva ani, Jolie a intrat pentru prima dată pe Amazon şi s-a simţit „copleşită” de opţiunile oferite. „Aşa că mă rezum la cataloage tipărite”, a declarat ea. Jolie a declarat la un moment dat că nu ştie să pornească un computer.

 

Elton John

 

 

Supărat pe cei care descarcă ilegal muzică, cântăreţul a declarat că internetul ar trebui oprit pentru o perioadă de 5 ani. „Să mergem pe străzi şi să protestăm în loc să stăm în casă şi să scriem pe bloguri”, a declarat el pentru tabloidul The Sun. Celebrul artist nu are smartphone şi probabil nu a folosit unul niciodată.

 

Vince Vaughn

 

 

Actorul nu deţine telefon mobil, deoarece nu îi place ideea ca cineva să poată să îl sune oricând doreşte să vorbească cu el. Atunci când are nevoie să dea urgent un telefon, Vaughn împrumută un astfel de dispozitiv de la un apropiat.

 

Casey Affleck

 

 

Potrivit presei, actorul şi-a aruncat la un moment dat telefonul în mare deoarece îi era teamă că acesta îl putea îmbolnăvi de cancer. Între timp, Affleck şi-a luat alt telefon, dar încearcă să îl folosească cât mai puţin timp.

Donald Trump

 

 

Donald Trump este cunoscut pentru faptul că nu are încredere în tehnologie. El a criticat în nenumărate rânduri marii giganţi din sectorul tehnologic şi nu folosea, înainte de a deveni preşedinte al SUA, un serviciu de e-mail sau un laptop. Totuşi, mesajele publicate pe Twitter erau postate de pe un smartphone Samsung Galaxy. Acesta nu îi aparţinea lui Trump, ci unui membru al echipei sale.

 

Mikhail Prokhorov

 

 

Miliardarul rus nu deţine un telefon mobil personal. El comunică prin scrisori, nu foloseşte internetul şi nu are nici PC.

 

Warren Buffet

 

 

Unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă, Buffet nu aruncă lucrurile până nu au o vechime de 20-25 de ani. De aceea, miliardarul foloseşte un telefon Nokia flip „arhaic” şi a condus multă vreme o maşină veche.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult