Concurs: Descopera.ro te trimite în Africa

27.05.2008
Concurs: Descopera.ro te trimite în Africa

Sub sloganul “Descoperă! E lumea ta!”, site-ul Descopera.ro te provoacă la un concurs de cultură generală la finalul căruia, pe baza cunoştinţelor dovedite, vei pleca într-o excursie pentru 2 persoane în Africa de Sud. Concursul se desfăşoară în perioada 19 mai – 13 iunie 2008.

Mecanismul concursului este simplu şi antrenant. Ceea ce trebuie să faci este să îţi creezi cont pe site şi până pe data de 13 iunie răspunzi zilnic la câte o întrebare de cultură generală. Pentru fiecare răspuns corect, vei primi câte un punct, iar pentru fiecare răspuns greşit ţi se va scădea câte un punct din totalul acumulat. Întrebarea zilei de vineri este cea mai valoroasă, deoarece răspunsul corect valorează 3 puncte.

Concurs Descopera.ro

Dacă la finele concursului ai cel mai mare punctaj, atunci eşti fericitul explorator al unei noi lumi, unde vei avea posibilitatea să:

  • vizitezi localităţile Mpumalanga şi Hulala Lakeside sau să te plimbi cu canoe pe Lacul Da Gama;
  • faci incursiuni în celebrul Kruger National Park, cea mai mare rezervaţie din Africa de Sud, cu o întindere de 350 km de-a lungul graniţei cu Mozambic şi de neegalat în diversitatea de specii: elefantul, bivolul, leopardul, leul, rinocerul alb şi negru, hipopotami, girafe, zebre, gheparzi, mistreţi şi multe specii de antilope;
  • mergi într-un tur de o zi la Cape Point, punctul de întâlnire dintre Oceanul Indian şi Atlantic şi să vizitezi Plaja Boulders Colonia Pinguinilor.

Înscrie-te pe descoperă.ro şi intră în cursa pentru o excursie de 2 persoane în Africa!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News