Copy & Paste – un concept practic din viaţa reală

23.12.2013
Copy & Paste - un concept practic din viaţa reală

Funcţiile Copy şi Paste sunt unele din cele mai folosite atunci când interacţionăm cu un PC, o tabletă sau un smartphone. Ele nu se regăsesc însă în viaţa reală. Chiar dacă am vrea să reproducem o imagine sau o fotografie, tot suntem nevoiţi să folosim o serie întreagă de dispozitive diferite. Conceptul Copy & Paste poate să pară bizar, însă el implementează foarte bine funcţiile folosite zilnic de către utilizatorii de PC-uri. Un dispozitiv destul de portabil este folosit pentru a scana o imagine ori o un grafic. Acelaşi dispozitiv dispune de o imprimantă, ce aplică imaginea scanată pe o altă suprafaţă.

Conceptul Copy & Paste

Două butoane diferite activează cele două funcţii. Zona de scanare şi cea de imprimare se află în capătul dispozitivului, în aceeaşi deschidere. Dacă stăm să ne gândim puţin, acest dispozitiv nu este foarte departe de realitate. El ar putea fi folosit în depozite sau magazine pentru a replica nişte coduri de bare scanate de pe alte produse. Nu ştiu dacă o imprimantă color poate fi integrată într-un format atât de compact. Una alb-negru are ceva mai multe şanse. Pentru o imprimare precisă este necesară prezenţa unui mecanism de ghidaj, eventual cu mici rotiţe din cauciuc. Ele ar putea să controleze viteza de imprimare.

Conceptul Copy & Paste - o descriere a dispozitivului

Aţi cumpăra un astfel de dispozitiv? Există şi alte întrebuinţări posibile pentru el? Puteţi răspunde în căsuţa de comentarii de mai jos.

Conceptul Copy & Paste - un scenariu de utilizare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News