„Coşmarul” Tinder: Tânăra cunoscută în aplicaţie de acest bărbat a refuzat să mai plece de la el de acasă

„Coşmarul” Tinder: Tânăra cunoscută în aplicaţie de acest bărbat a refuzat să mai plece de la el de acasă

Tinder este o aplicaţie foarte utilă pentru cei care doresc aventuri de o noapte, dar uneori poţi avea parte de momente de „coşmar”. Un tânăr din SUA a povestit pe Reddit o întâmplare prin care a trecut recent. El a cunoscut-o pe „Jennifer” în aplicaţie, iar tânăra a venit la el acasă pentru o aventură de o noapte. Doar că după ce s-au iubit, tânăra a refuzat să mai plece.

Iniţial, bărbatul i-a spus că trebuie să se trezească a doua zi devreme deoarece are de lucru. Jennifer (nu ştim dacă este numele real), l-a rugat să rămână cu el la cină, iar bărbatul a acceptat. Totuşi, chiar şi după aceea femeia a refuzat să plece. A leşinat şi i-a spus că este prea obosită pentru a se ridica. După trei zile femeia refuza în continuare să părăsească locuinţa, iar utilizatorul de Reddit a trebuit să cheme poliţia. De abia atunci a reuşit să scape de Jennifer.

 

 

Din fericire, acest caz nu a fost unul grav. Anul trecut, o utilizatoare de Tinder din Kansas a fost răpită, bătută şi ţinută captivă de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei Tinder. Victima era o tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea din Kansas. Femeia a fost răpită pe 12 aprilie şi eliberată pe 18 aprilie, cu multiple răni, după ce i-a promis agresorului că nu va spune nimic la poliţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult