Descoperirea bizară făcută de o tânără după ce a lipsit trei luni din casă

03.07.2020
Descoperirea bizară făcută de o tânără după ce a lipsit trei luni din casă

Donna Poree s-a mutat din casa sa, în cealaltă parte a orașului, cu prietenul ei, imediat după ce au fost anunțate restricțiile necesare pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Când s-a întors acasă peste trei luni, tânăra din Caen, Franța, a dat peste o priveliște ciudată, desprinsă parcă dintr-un film de groază. Cartofii lăsați acasă au făcut rădăcini, care s-au extins prin casă.

„Am fost înfricoșată inițial, dar după ce mi-am dat seama ce era am râs mult și am partajat un clip video cu planta pe Snapchat”, a declarat Poree.

Tânăra a spus că a avut nevoie de câteva ore pentru a elimina „invadatorul”. Imaginile partajate de femeie pe Twitter s-au viralizat.


Poree a declarat că nu va mai consuma cartofi cel puțin o vreme.

„Grădina botanică” din casa unui bărbat din China

Un incident similar s-a petrecut, tot în timpul carantinei, în China. Un bărbat, care nu s-a mai putut întoarce acasă timp de șapte luni din cauza măsurilor luate de autorități, a descoperit că locuința lui din orașul Langfang s-a transformat între timp într-o „grădină botanică”.

O plantă agățătoare a pus stăpânire pe partament. Planta s-a extins sprijinindu-se pe obiectele agățate pe pereți, printre care rame foto, cabluri și un televizor.