Descoperirea bizară făcută de o tânără după ce a lipsit trei luni din casă

03.07.2020
Descoperirea bizară făcută de o tânără după ce a lipsit trei luni din casă

Donna Poree s-a mutat din casa sa, în cealaltă parte a orașului, cu prietenul ei, imediat după ce au fost anunțate restricțiile necesare pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Când s-a întors acasă peste trei luni, tânăra din Caen, Franța, a dat peste o priveliște ciudată, desprinsă parcă dintr-un film de groază. Cartofii lăsați acasă au făcut rădăcini, care s-au extins prin casă.

„Am fost înfricoșată inițial, dar după ce mi-am dat seama ce era am râs mult și am partajat un clip video cu planta pe Snapchat”, a declarat Poree.

Tânăra a spus că a avut nevoie de câteva ore pentru a elimina „invadatorul”. Imaginile partajate de femeie pe Twitter s-au viralizat.


Poree a declarat că nu va mai consuma cartofi cel puțin o vreme.

„Grădina botanică” din casa unui bărbat din China

Un incident similar s-a petrecut, tot în timpul carantinei, în China. Un bărbat, care nu s-a mai putut întoarce acasă timp de șapte luni din cauza măsurilor luate de autorități, a descoperit că locuința lui din orașul Langfang s-a transformat între timp într-o „grădină botanică”.

O plantă agățătoare a pus stăpânire pe partament. Planta s-a extins sprijinindu-se pe obiectele agățate pe pereți, printre care rame foto, cabluri și un televizor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult