Descoperirea făcută de angajați ai Lidl în camionul cu banane: „A sosit tocmai din Costa Rica”

26.07.2020
Descoperirea făcută de angajați ai Lidl în camionul cu banane: „A sosit tocmai din Costa Rica”
Foto: Pixabay

Lucrătorii de la un Lidl din Marea Britanie au avut parte de o surpriză când au descărcat marfa. În transportul care venea tocmai din America Centrală, alături de mulțimea de banane se afla un musafir nepoftit: o broască de copac, potrivit Gândul.

Broscuța a călătorit 8.500 de kilometri.

În timp ce descărcau fructele pentru a le așeza pe rafturi, lucrătorii Lidl au sesizat o creatură exotică stând pe grămada de banane.

Foto: Twitter/RSPCA Nottingham

Angajații i-au dat numele Lloyd broscuței și au alertat Autoritata pentru Protecția Animalelor.

Reprezentanții Autorității au intrat în posesia animalului.

„Micuțul acesta a avut parte de aventura vieții lui. A venit tocmai din Costa Rica într-o cutie de banane și a ajuns la Lidl în Netherfield. În prezent, această broască de copac este îngrijită de un veterinar specializat în animale exotice”, a scris Autoritatea pentru Protecția Animalelor pe contul de Twitter.

Hayley Day, reprezentatntul Autorității pentru Protecția Animalelor a declarat că angajații Lidl păreau destul de surprinși de descoperirea lor. „Sperăm că se va întoarce în climatul tropical cu care este obișnuit, și că se va reîntâlni cu broscuțele de copac”, au declarat reprezentanții Lidl.

Animalele călătoresc mii de kilometri fără voia lor

Animalele călătoresc deseori cu legumele și fructele. O familie a cumpărat o pungă de brocoli de la un supermarket Tesco, iar când au deschis-o, peste două săptămâni, au avut parte de o surpriză. În interior au descoperit o insectă exotică, care era încă în viață, deși punga a stat la frigider, transmite UPI.

(Foto: Facebook/Scott Wisdom)

Mai mult, un bărbat din Marea Britanie a descoperit larve de fluturi în pungi de brocoli cumpărate de la un supermarket.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult