Descoperirea neașteptată făcută de o femeie într-o pungă de fasole

05.06.2020
Descoperirea neașteptată făcută de o femeie într-o pungă de fasole

O femeie din Queensland, Australia, a făcut o descoperire neașteptată într-o pungă de fasole pe care a cumpărat-o de la piață. Sandra Hendren a cumpărat fasolea verde de la Start Fresh Fruit Market din orașul Bundaberg. Când a ajuns acasă și a început să gătească, femeia a găsit un inel de aur la fundul pungii.

„La început am crezut că este unul dintre inelele mele, până când m-am uitat de aproape și am văzut că avea o inscripție pe spate”, a declarat Hendren, pentru Bundaberg Now.

Un inel cu valoare sentimentală

Femeia a contactat Start Fresh Fruit Market, iar apoi a aflat că inelul din punga de fasole îi aparține unui angajat numit Nien Galang, aflat la o distanță de aproape 200 de kilometri. Acesta l-a primit la 18 ani de la mama lui, iar inscripția de pe spate era „my life” (trad. – „viața mea”). „A fost prima dată când l-am purtat la muncă, deoarece este destul de special pentru mine”, a declarat tânărul.

VEZI GALERIA FOTO

Hendren i-a trimis angajatului inelul, iar acesta i-a mulțumit pentru gestul ei. „Vreau să îi mulțumesc Sandrei pentru că l-a găsit și mi l-a trimis”, a spus el.

Povestea ne aduce aminte de un incident petrecut recent în Marea Britanie, când o familie a făcut o descoperie suprinzătoare într-o pungă de brocoli. În interior au descoperit o insectă exotică, care era încă în viață, deși punga a stat la frigider 14 zile.

CITEȘTE ȘI:

Cercetătorii au descoperit un material, pentru măștile de protecție, care poate bloca coronavirusul

Grenadă din al Doilea Război Mondial, descoperită într-un râu

O tânără a fost concediată după ce colegii i-au descoperit contul de pe OnlyFans

Urmărește Go4IT.ro pe Google News