O tânără a fost concediată după ce colegii i-au descoperit contul de pe OnlyFans

26.04.2020
O tânără a fost concediată după ce colegii i-au descoperit contul de pe OnlyFans

Kristen Vaughn, o tânără în vârstă de 24 de ani care lucra ca mecanic auto pentru un dealer Honda, a fost concediată după ce colegii i-au descoperit contul de pe platforma OnlyFans.

Vaughn, din Fort Wayne, Indiana, a început să fie hărțuită de colegii bărbați, iar în loc să ia măsuri împotriva lor, angajatorul a concediat-o pe femeie, transmite BuzzFeed News.

OnlyFans este un site unde utilizatorii distribuie, contracost, conținut original. Platforma este populară pentru materialele pentru adulți pe care le găzduiește. Vaughn producea conținut de acest fel pentru abonații ei.

Serviciul OnlyFans a devenit și mai popular în ultimele două luni, după ce oamenii care și-au pierdut locurile de muncă s-au văzut izolați la domiciliu și au căutat noi modalități de a face bani online.

După ce tânăra și-a promovat contul pe Instagram Stories, colegii au început să urmărească materialele ei la muncă și să o hărțuiască.

Dealerul a condamnat-o pe tânără pentru faptul că și-a deschis cont pe site și a concediat-o. Vaughn a fost dată afară în februarie și a explicat ce i s-a întâmplat într-un clip video publicat pe Twitter. Postarea s-a viralizat.

Un reprezentant al dealerului Don Ayres Honda a negat faptul că Vaughn a fost concediată din cauza contului de pe OnlyFans. El a declarat că tânăra a încălcat o regulă a firmei, dar nu a spus despre ce este vorba.

 

View this post on Instagram

 

Hope everyone is enjoying their labor day! #bluecollarbabes #bluecollarlife #autoshop #automotiverepair #womenwhoworkoncars #tradielady #ladymechanic #mechanica #laborday #femalemechanic #girlymechanic #girlswhowrench #womenwhowrench #womeninstem #motivate #mood #picoftheday #inspire #inspiredaily #dirtyhandscleanmoney #dieseltrucks #indiana #makeupjunkie #wrenchweekend #wrenching #wrenchlife

A post shared by Kirsten V. (@ms.reds.wrenching) on

Urmărește Go4IT.ro pe Google News