Disney cere 5.000 de dolari pentru două nopți la noul său hotel Star Wars: Galactic Stacruiser

05.08.2021
Disney cere 5.000 de dolari pentru două nopți la noul său hotel Star Wars: Galactic Stacruiser

Disney este unul dintre cei mai cunoscuți operatori de parcuri de distracție din lume, multiplele locații Disney Land și Disney World fiind adevărate atracții turistice pentru orașele în care sunt deschise. De câțiva ani însă, Disney lucrează la realizarea de parcuri de distracție cu tematică Star Wars, iar noua experiență Galactic Starcruiser va fi probabil cea mai impresionantă de până acum. Spre diferență de un pact de distracții obișnuit, Starcruiser propune două zile în care vizitatorii pot trăi în universul celebrelor filme. Singurul inconvenient este însă prețul, întrucât o singură vizită pornește de la 5.000 de dolari.

Star Wars Galactic Starcruiser este o experiență de două zile în universul Star Wars

Galactic Starcruiser este cumva o extensie a parcului de distracție cu tematică Star Wars, Galaxy’s Edge. Cei care își doresc o experiență și mai „imersivă” în universul fantastic vor putea sta două nopți în noul „parc”, care este situat tot în Walt Disney World Resort. Pe lângă faptul că vei fi cazat la un hotel care pare să fie extras direct din filmele lui George Lucas și că vei mânca și bea mâncăruri inspirate de acestea, poți avea parte de o experiență completă de relaxare sau aventură.

Experiența poate fi comparată cu ceva în genul Westworld, unde „musafirii” vor putea interacționa cu diverse „personaje” Star Wars. Există momente de „poveste” în care vizitatorii vor avea puterea de a influența finalul, va exista posibilitatea de a te alătura celor două facțiuni, First Order sau Rezistența și, desigur să participi la diverse misiuni. Vor exista în hotel chiar și lecții de lupte cu sabia laser, iar Disney se laudă cu faptul că fiecare călătorie în experiența Galactic Starcruiser va fi unică. Astfel, vor fi încurajate vizite multiple, pentru a descoperi secretele, cât și pentru a experimenta mai multe povești în universul Star Wars.

Disney descrie această experiență drept un teatru interactiv, combinat cu un parc de distracții, combinat cu o experiență culinară extravagantă și cu o parte de joc „role play”.

Prețurile pentru o astfel de experiență variază însă între 4.800 și 6.000 de dolari americani per familie. Există momentan doar trei pachete: pentru doi adulți, pentru doi adulți și un copil și pentru trei adulți și un copil. Probabil că în timp vor exista și alte pachete, pentru familii care au mai mult de un copil. Prețul include două nopți de cazare la Galactic Starcruiser și toate mesele:

  • Pachet doi adulți – 4.800 dolari
  • Pachet doi adulți și un copil – 5.300 dolari
  • Pachet trei adulți și un copil – 6.000 dolari

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult