Dominatrix online – Un nou serviciu care face furori şi se poate plăti chiar şi cu 6,5 euro pe minut

Dominatrix online - Un nou serviciu care face furori şi se poate plăti chiar şi cu 6,5 euro pe minut
O afacere mai puţin cunoscută înfloreşte pe internet. Femei dominatrix (dominatoare) îşi oferă serviciile pe site-uri dedicate sau prin intermediul unor aplicaţii precum Skype say Face Time, iar cererea este atât de mare încât un minut se plăteşte şi cu 6,5 euro. Cele mai de succes dominatrix care îşi oferă serviciile online ajung să câştige şi 1.300 de euro pe zi. 
 
Mistress Ana are 34 de ani şi locuieşte cu iubitul ei în Glasgow. Ea îşi oferă serviciile pe internet, iar bărbaţii care doresc să fie „umiliţi” plătesc pentru ca ea să facă acest lucru. Ana spune că nu se dezbarcă niciodată în faţa camerei. Potrivit femeii, de foarte multe ori clienţii săi sunt bărbaţi care doresc să vorbească cu cineva care poate să le asculte fanteziile ascunse şi să îi înţeleagă. 
 
 
O dominatrix este o femeie care îndeplineşte rolul dominant în activităţile cu caracter sexual. Dominatoarele obişnuiesc să se îmbrace în haine de piele sau latex strâmte şi poartă pantofi cu toc cui înalt.
 
Mia are 38 de ani, este singură, şi oferă serviciul din „camerele” ei din Brighton. „Sunt compleşită de cerere”, spune ea. Spre deosebire de Ana, Mia se întâlneşte şi faţă în faţă cu clienţii. Printre aceştia se numără bărbaţi, femei şi cupluri. „În timpul înâlnirilor noastre ei pot fi orice îşi doresc”, spune Mia. Ea spune că sunt bărbaţi care sunt dispuşi să o urmărească o oră pe Skype în timp ce se machează sau mănâncă, iar minutul costă 4 euro. Alţii se mulţumeasc doar să îi privească picioarele. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult