După rotilele pentru Mac Pro, Apple vinde un covoraș de yoga de 120 de dolari

10.12.2020
După rotilele pentru Mac Pro, Apple vinde un covoraș de yoga de 120 de dolari

Anunțul serviciului Fitness+ de la Apple a venit ca o surpriză, compania intrând acum pe o piață pe care există deja câțiva jucători destul de mari, în special în Statele Unite. Dar compania se bazează pe avantajul pe care îl are în piață: integrarea rapidă cu toate dispozitivele pe care utilizatorii deja le au. Desigur, nu putea Apple să lanseze ceva fără câteva accesorii. Din seria rotilelor de Mac Pro de 700 de dolari și căștilor AirPods Max de 550 de dolari, avem acum un covoraș de Yoga pentru utilizatorii de Fitness+ care costă doar… 120 de dolari.

Covorașul de yoga vândut de Apple este dedicat utilizatorilor serviciului Fitness+

Ce-i drept, în cazul de față, Apple nu produce direct produsul, ci doar vinde acest covor de yoga de „performanță” pentru compania Manduka. Totuși, este destul de clar că Apple ia în considerare vânzarea de astfel de produse, întrucât a realizat o categorie dedicată pentru Yoga pe site-ul său. Dacă acest covoraș de 120 de dolari pare ieftin, cu siguranță va găsi Apple o metodă prin care să producă unul și mai scump în următoarea perioadă. Poate îi integrează și ceva tehnologii, pentru a justifica măcar prețul mai mare. Desigur, există și alte alternative mai ieftine, dar acesta iese imediat în evidență prin preț.

yoga manduka apple

Apple Fitness+ nu este însă disponibil încă decât în SUA și urmează să se lanseze și în alte regiuni. Probabil că va mai dura multă vreme până când îl vom primi în România, întrucât abonamentul include antrenamente realizate cu ajutorul unor sportivi profesioniști, care probabil că trebuie să vorbească limba locală. De altfel, în fiecare zi primești noi antrenamente, pe baza programului ales.

Totul funcționează prin intermediul unui Apple Watch, care detectează mișcările și pulsul utilizatorului, analizând astfel efortul depus. Poți vedea conținutul video pentru antrenamente pe un iPhone, iPad, sau chiar direct pe televizor, folosind un Apple TV.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult