Femeie, înfuriată de darul primit la serviciu. Idei de cadouri inspirate de Secret Santa

14.12.2022
Femeie, înfuriată de darul primit la serviciu. Idei de cadouri inspirate de Secret Santa
Foto: Profimedia Images

Este greu să oferi cadoul perfect de Secret Santa, mai ales că bugetele impuse pentru astfel de evenimente sunt de obicei mici. Astfel, mulți oameni încearcă să cumpere un obiect care face impresie mare, deși este ieftin.

O femeie, mamă, nu a fost, însă, mulțumită de cadoul hazliu primit de Secret Santa, pe care l-a numit „chiar neplăcut”. Ea a povestit experiența pe o platformă online.

Femeia a primit o carte de colorat pentru adulți, numită „Go F**k Yourself, I’m Colouring”. Aceasta include cuvinte ofensatoare care trebuie colorate, precum „SL*T” sau „SH*T”.

„Am fost destul de ofensată de faptul că cineva s-a gândit că acesta este un cadou potrivit pentru o colegă femeie de 50 de ani, într-un mediu profesional”, a scris ea.

Multe persoane au fost de acord cu femeia. Unii chiar i-au sugerat să meargă cu cartea la departamentul de resurse umane.

Nu toată lumea susține, însă, reacția ei. Cartea de 6 dolari este una extrem de populară pe Amazon și are un rating foarte bun, 4,6 steluțe din 5 posibile, primit de la peste 9.200 de persoane. „A fost dată cu siguranță într-un spirit hazliu”, a comentat o persoană.

Alții au spus că așa este Secret Santa și că femeia nu ar trebui să facă nimic: „Nu aș lua acest lucru personal și nu aș face nimic. Secret Santa este un coșmar dintr-o mulțime de motive”.

Idei de cadouri de Secret Santa

Codurile bunelor maniere le oferă celor care doresc să ofere cadouri inspirate câteva sfaturi utile. „Un cadou trebuie gândit, cumpărat, ambalat, oferit. Trebuie să fie frumos, util și să provoace o adevărată placere celui care îl primește”, explica Aurelia Marinescu in cartea sa, „Codul bunelor maniere astăzi”.

Regula principală este că nu se oferă cadouri prea scumpe. Este bine să oferiți obiecte pe care persoanele care le primesc chiar le vor folosi frecvent. De exemplu, la bărbați nu dau greș aproape niciodată uneltele multifuncționale, iar la femei cosmeticele împachetate într-un mod creativ, precum globul de mai jos, gândit special pentru Secret Santa.

Ceva practic și util pentru ambele sexe poate fi un suport de telefon.

Dacă știți ce mare pasiune are colegul de muncă, atunci nu veți da greș cu un obiect care are legătură cu pasiunea respectivă. Un fan Star Trek va fi fericit, cu siguranță, dacă primește un breloc cu nava Enterprise.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult