Fostele participante la emisiuni reality din Marea Britanie îşi rotunjesc veniturile în faţa webcam-ului

Fostele participante la emisiuni reality din Marea Britanie îşi rotunjesc veniturile în faţa webcam-ului
Chloe Mafia, o tânără în vârstă de 25 de ani care a participat la concursul TV X Factor, câştigă 1 milion de dolari pe an din show-uri cu caracter sexual în faţa webcam-ului. Tânăra este atât de căutată încât a ajuns să aibă un tarif de 60 de lire sterline pe oră şi 5 lire pe minut. 
 
 
După ce a fost eliminată de la X Factor, Chloe a fost implicată în mai multe scandaluri şi s-a făcut remarcată prin consumul, deseori excesiv, de alcool. În cele din urmă Chloe şi-a pus ordine în viaţă şi a început propria afacere de videochat online. 
 
O altă tânără care se bucură de mare succes în industria videochat-ului este Daisy Muller, care a participat la emisiunea britanică Love Island de anul trecut. În vârstă de 25 de ani, Muller îşi rotunjeşte veniturile din show-uri cu caracter sexual în faţa webcam-ului. Ea cere 3,18 lire sterline pe minut pentru un show privat. 
 
 
Şi Jess Hayes, şi ea fostă participantă la Love Island, câştigă bani frumoşi în faţa camerei web sub pseudonimul Amber Mae. Spre deosebire de alte fete, ea nu face decât show-uri topless. Tânăra susţine că în zilele bune poate câştiga 1.000 de lire pe zi doar stând îmbrăcată sumar şi vorbind cu un bărbat cu bani în faţa camerei. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult