FOTO: Mulți dintre cei care se uită pe Google Maps la acest teren agricol se rușinează

16.11.2020
FOTO: Mulți dintre cei care se uită pe Google Maps la acest teren agricol se rușinează

Un bărbat din Canada a „desenat”, într-un câmp de soia, un „falus” cu o lungime de 243 de metri. Imaginea a fost surpinsă pentru eternitate în Google Maps.

Jamie Rix a început lucrarea acum 18 luni, iar inițial a făcut doar un cerc pe terenul cu soia.

Citește și: Un bărbat a descoperit, în timp ce folosea Google Maps, că soţia l-a înşelat

„Apoi l-am făcut mai lung pentru a putea merge spre capătul terenului și a început să prindă formă, iar cineva a zis: ‘De ce nu îl transformi într-un Johnson (n.e. – denumire populară pentru penis) uriaș?’. Am zis ‘De ce nu? Provocare acceptată”, a declarat Rix.

Bărbatul a cumpărat terenul în 2009, iar de atunci a devenit o „bijuterie de familie”. Vârful „organului” este îndreptat spre capitala canadiană Otawa, în semn de protest față de autoritățile statului. Rix este nemulțumit de performanțele guvernului. „Ar spune și ar face orice ca să fie realeși”, a explicat el.

Citește și: Un utilizator de dronă a dat peste o pădure ciudată în Siberia

După apariția în Google Maps, desenul ar putea dispărea

Nu au existat prea multe reacții la desen, deoarece acesta nu poate fi văzut decât de la înălțime sau în Google Maps. Chiar și soția lui Rix a aflat despre „opera de artă” la un an după ce a fost finalizată.

Foto: Google Maps

Acum, că terenul este în Maps, situație care ar putea-o deranja pe soția lui, bărbatul ia în calcul transformarea „penisului” într-o pistă de aterizare, care să fie folosită în caz de urgență de aeronave.

Sursa: CBC

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult