FOTO: Motivul pentru care un bărbat a cerut permisie acum 53 de ani s-a viralizat

21.10.2020
FOTO: Motivul pentru care un bărbat a cerut permisie acum 53 de ani s-a viralizat

Un utilizator de Imgur a publicat pe rețeaua de socializare descoperirea făcută de un bărbat după ce soția lui a murit.

Este vorba despre o hârtie găsită într-o poșetă veche a femeii, care seamănă cu un formular obișnuit. Soția bărbatului o păstra deoarece avea o valoare deseobită pentru ea.

Citește și: Ekranoplanul nu a murit odată cu Lun, ci se transformă. Iată urmașii „Monstrului din Marea Caspică”

Hârtia este, de fapt, un bilet de învoire obținut de soțul ei de la U.S. Navy, marina militară americană. Bărbatul a scris, în 1967, motivul pentru care dorea un weekend liber: „Soția mea plănuiește să rămână însărcinată în acest weekend și cu siguranță aș vrea să fiu acolo când se întâmplă asta”.

Cum era de așteptat, superiroii au acceptat cererea lui David Jarvis Anderson.

Citește și: China are acum cea mai mare marină militară din lume. Din fericire pentru unii, Beijingului îi lipsește ceva esențial

„Cerere legitimă”, a scris un utilizator de Imgur, la postare. „Ești rezultatul acelui weekend?”, l-a întrebat cineva pe cel care a postat imaginea.

Un alt bărbat a trecut printr-o experiență bizară după moartea soției

În acest caz, soțul a avut parte de un moment emoționant după moartea femeii. Nu întotdeauna descoperirile făcute după un astfel de eveniment trist sunt așa. La câteva luni după ce soţia lui a murit, Sam Miller s-a apucat să îi golească dulapul din dormitorul comun.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani. Ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil. După ce l-a deschis a descoperit că soţia lui avea o aventură cu un bărbat şi că folosea terminalul respectiv pentru a ţine legătura cu el.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult