Go4News: Iată în ce buzunar este recomandat să pui smartphone-ul atunci când porţi costum şi de ce

16.11.2016

Atunci când te îmbraci la costum trebuie să respecţi mai multe reguli care ţin de bunele maniere. Vârful cravatei trebuie să pice în mijlocul cataramei curelei, cămaşa să nu fie cu mânecă scurtă, iar pantofii niciodată nou nouţi etc. Însă unde pui smartphone-ul?, se pune întrebarea.

 

Cei de la site-ul Art of Manliness, care oferă sfaturi utile pentru bărbaţii care doresc să aibă o imagine bună în societate, spun că telefonul trebuie ţinut în buzunarul din stânga de la piept. Ei au publicat şi o ilustraţie în care arată unde este recomandat să fie ţinute în costum diferitele obiecte (portofel, chei) pe care majoritatea bărbaţilor le au la ei zilnic.

 

 

Un motiv pentru care smartphone-ul şi portofelul, două obiecte valoroase, se ţin în buzunarele de la piept este acela că acele locuri sunt cele mai sigure. Mai mult, dacă aceste două obiecte mai voluminoase sunt ţinute în buzunarele laterale ale hainei sau pantalonilor, ele pot crea umflături inestetice.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult