Iată ce şi-a tatuat acest bărbat pe braţ pentru a primi un iPhone 8 gratuit. Bonus: alte cazuri similare

Autor: Adrian Popa 16.10.2017
Iată ce şi-a tatuat acest bărbat pe braţ pentru a primi un iPhone 8 gratuit. Bonus: alte cazuri similare
Unii oameni sunt dispuşi să facă lucruri ieşite din comun pentru a pune mâna pe cele mai noi smartphone-uri care apar pe piaţă. Un bărbat a lansat, pe Twitter, o provocare pentru directorul executiv al T-Mobile USA, John Legere. El i-a spus acestuia că îşi va tatua logo-ul companiei pe mână dacă primeşte un iPhone 8 gratuit. 
 
Legere este cunoscut pentru abordările lui neortodoxe, aşa că a acceptat provocarea. Bărbatul, Phillip Harrison, şi-a făcut tatuajul „magenta” şi a primit telefonul. Cazuri similare s-au mai întâmplat în trecut. 
 
 
În oraşul Krasnoyarsk, Dmitry Shilov, un vlogger, a întrebat în vara anului trecut mai mult de 10 femei ce ar face pentru a câştiga un iPhone 5S. Majoritatea au spus că nimic. Dar apoi a dat peste Ksenia, pe care au întrebat-o dacă ar face striptease pentru telefon.
 
 
Tânăra a fost de acord să fie filmată în timp ce face acest lucru, dar nu pe stradă. Ksenia a mers cu bloggerul şi prietenii acestuia într-un loc mai izolat şi a început să se dezbrace, rămânând doar în lenjerie intimă, apoi s-a uns pe corp cu ulei de motor. 
 
Mai mult, în Ucraina un bărbat şi-a schimbat oficial numele în „iPhone 7” pentru a câştiga un iPhone.