În urmă cu 10 ani un bărbat era introdus din greşeală în platou la o emisiune BBC în care se discuta despre tehnologie şi făcea istorie [VIDEO]

10.05.2016
În urmă cu 10 ani un bărbat era introdus din greşeală în platou la o emisiune BBC în care se discuta despre tehnologie şi făcea istorie [VIDEO]
S-au împlinit 10 ani de la unul dintre cele mai hazlii, dar şi jenante, momente din istoria BBC. Realizatorii unei emisiuni au introdus din greşeală în studiou, la o emisiune în care se discuta despre tehnologie, invitatul greşit. Guy Goma se afla la sediul BBC pentru un interviu de angajare la departamentul IT, iar producătorii de la emisiunea care trebuia să înceapă în câteva minute l-au confundat cu Guy Kewney, un expert în tehnologie. În criză de timp, nu au verificat bine numele, iar Goma s-a trezit în direct şi a fost prezentat ca „editor la NewsWireless”. În acel moment pe faţa bietului Guy se observă panica. 
 
Citeşte şi: BBC va lansa o aplicaţie gratuită cu 1.000 de clipuri în care apare naturalistul David Attenborough
 
Prezentatoarea Karen Bowermon începe să îl întrebe apoi pe bărbatul originar din Congo ce părere are despre procesul dintre Apple şi casa de discuri a formaţiei The Beatles. „Ai fost suprins de verdictul de astăzi?”, întrebă ea. Goma, confuz, încearcă să răspundă. „Sunt foarte suprins să văd verdictul de azi”, spune el, încercând să explice că a ajuns într-un loc în care nu se aştepta. 
 
 
Din fericire pentru invitat, se trece mai departe, iar gazda emisiunii îl întreabă ce părere are despre viitorul muzicii. Aici, Guy Goma face o predicţie suprinzătoare pentru anul 2006. El spune că în curând toată lumea va descărca muzică online, de oriunde. 
 
 
Emisiunea l-a transformat pe Goma într-o celebritate peste noapte, deşi nu a fost acceptat ulterior pentru postul la care aplicase de fapt. 
 
Acum, după 10 ani, momentul nu a fost uitat. „10 ani mai târziu, încă chicotesc ca un şcolar – nu-l uitaţi pe magnificul Guy Goma”, a scris un utilizator de Twitter. „Guy Goma suntem toţi încercând să trecem prin viaţă”, a răspuns altcineva. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult