Judecătoare, suspendată după ce ar fi apărut pe jumătate dezbrăcată pe Zoom

23.11.2022
Judecătoare, suspendată după ce ar fi apărut pe jumătate dezbrăcată pe Zoom

O judecătoare din Columbia a fost suspendată din funcție timp de trei luni după ce ar fi apărut pe jumătate dezbrăcată într-o ședință de judecată ținută pe Zoom.

Vivian Polania, în vârstă de 34 de ani, judeca un caz și timp de o oră a avut camera oprită. La un moment dat, ea a dat drumul accidental la video, iar cei prezenți în videoconferință au putut vedea starea în care se afla femeia: stătea în pat, într-o stare „deplorabilă” (potrivit celor care au anchetat incidentul), era aparent pe jumătate goală și fuma o țigară.

Când un avocat i-a atras atenția judecătoarei că și-a pornit camera, Polania a stins-o repede.

Cazul judecat de ea este unul foarte serios. O unitate a armatei a fost vizată de un atac cu mașină-bombă în 2021.

Citește și: Oficialii europeni dau alarma: nu mai folosiți Zoom

Judecătoarea este faimoasă pentru pozele sexy pe care le publică pe rețelele de socializare.

O comisie care a anchetat incidentul a decis că Polania nu este în măsură să își mai îndeplinească obligațiile profesionale: nu a respectat părțile din proces și nici codul vestimentar. În cele trei luni în care este suspendată din activitate, judecătoarea nu va fi plătită.

Ea s-a apărat și a spus că se afla în starea respectivă deoarece suferise un atac de panică și avea tensiunea scăzută. Polania susține că nu era pe jumătate dezbrăcată. Mai mult, femeia a declarat că din cauza volumului foarte mare de muncă are probleme mentale.

Vivian Polania a adăugat că a fost hărțuită de colegi din cauza modului în care arată și a modului în care se îmbracă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult