Marea Britanie: Dronele sunt folosite de perverşi pentru a suprinde cuplurile normale în timp ce fac sex

Marea Britanie: Dronele sunt folosite de perverşi pentru a suprinde cuplurile normale în timp ce fac sex
Autorităţile din Marea Britanie atrag atenţia asupra unui fenomen care ia amploare: pe site-urile cu conţinut pentru adulţi apar tot mai multe clipuri şi imagini cu persoane normale suprinse de drone în timp ce fac sex, plajă sau stau dezbrăcate prin casă. O investigaţie făcută de tabloidul Daily Star a scos la iveală zeci de astfel de filmări şi poze. 
 
Totodată, mai multe femei au depus plângere la poliţie după ce în dreptul geamurilor de la locuinţele lor s-au trezit cu drone. O tânără susţine că aparatul de zbor a filmat-o în timp ce mergea dezbrăcată prin casă, la scurt timp după ce a ieşit din baie.
 
Într-un alt caz părinţii au sunat la poliţie după ce deasupra spaţiului de joacă al copiilor a apărut o dronă care nu mai pleca. Mai mult, o femeie care obişnuia să facă plajă pe acoperişul clădirii în care locuieşte s-a trezit în trei ocazii diferite cu o dronă care o filma. 
 
 
Un alt incident care a făcut valuri este cel în care o dronă a survolat o destinaţie celebră pentru nudişti din Dorset, iar clipul a apărut pe internet. Asta deşi legea britanică le interzice dronelor să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de persoane sau grupuri de persoane. 
 
 
John O’Neill, directorul unei clinici care tratează dependenţa de sex, a declarat că situaţia se va înrăutăţi, în condiţiile în care preţurile dronelor capabile să filmeze la calitate bună sunt tot mai mici. „Trăim într-o lume în care oamenii au multe fetişuri, iar tehnologia le permite să le exploreze”, a declarat el. „Dronele au deschis o nouă lume de oportunităţi pontru voieuri şi perverşi”, a continuat O’Neill. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult