Melinda Trifan, pe cai mari în Playboy

Melinda Trifan, pe cai mari în Playboy

Pe coperta ediţiei din noiembrie a revistei Playboy o puteţi admira pe Melinda Trifan, misterioasa domnişoară despre care ziarele spuneau că a avut, şi are, o relaţie underground cu „prinţul” Adrian Cristea. Dincolo de asta, Melinda Trifan este o femeie frumoasă şi sexy, care a pozat în stil Coyote Ugly, şi care şi-ar dori o carieră în televiziune. Pentru că are cu ce. Playmate –ul ediţiei este superba brunetă Dora Costin, ale cărei forme vor provoaca cu siguranţă insomnii erotice, iar Katrina Darling, fata care a scandalizat curtea regală a Angliei prin spectacolele sale burleşti, nu se lasă nici ea mai prejos. Verişoara de-a doua a lui Kate Middleton ne oferă un dans privat incitant, într-un pictorial ce nu trebuie ratat. 

Dar cum în Playboy găseşti întotdeauna lucruri interesante de citit, revista Iepuraşului cu papion te provoacă şi în această lună cu interviuri şi articole incitante. Nelu Ploieşteanu deapănă amintiri despre perioada în care lăutarii făceau pe plac nomenclaturiştilor, dar şi despre cât de şarmantă era cravata lui roşie în faţa femeilor. La cele 20 de întrebări răspunde Lil, fondatoarea lanţului de baruri Coyote Ugly, lanţ devenit celebru datorită filmului cu acelaşi nume. Tot în acest număr, inevitabil, cititorii vor găsi câteva pagini dedicate agentului 007. James Bond nu putea să lipsească din Playboy în preajma lansării noului Skyfall. Plus multe alte articole despre maşini, scule, fashion, sport, film, muzică, jocuri şi alte asemenea minunăţii care să te facă să-ţi trăieşti viaţa în stil Playboy.

Mai mult, ediţia din noiembrie vine cu doua inserturi: o sticlă de vodka Tazovsky (40ml) şi cu o doză de ViriloFit. Revista poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 31 octombrie.

Mai multe deatlii pe www.playboy.ro

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News