Metoda folosită de o tânără din China pentru a aduna mai mulţi fani pe internet s-a terminat prost pentru ea

Metoda folosită de o tânără din China pentru a aduna mai mulţi fani pe internet s-a terminat prost pentru ea

Ye Mouyi, o tânără de 19 ani din China, a fost arestată şi amendată după ce a făcut un experiment neobişnuit. Femeia s-a cazat la un hotel Hilton, apoi a scris următorul mesaj pe reţeaua de socializare WeChat: „Cineva să vină la mine. Sex gratis… camera 6316”. Textul era acompaniat de un clip video cu tânăra în bikini.

 

Postarea s-a viralizat, iar 3.000 de oameni au dat năvală la hotel. Din nefericire pentru ei, Mouyi nu se mai afla acolo. Angajaţii hotelului au chemat poliţia, care a reţinut-o pe tânără mai târziu pe un aeroport.

 

 

Pentru această ispravă, Mouyi a fost condamnată la 15 zile de închisoare, a primit o amendă (echivalentul a 100 de dolari) şi i s-a interzis să mai folosească o perioadă reţele de socializare online. Ea a declarat că a făcut acest lucru pentru a-şi creşte numărul de fani pe WeChat.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult