Mini-aspiratorul de gângănii

10.10.2016
Mini-aspiratorul de gângănii
Pentru cei care suferă de entomofobie (teamă patologică de insecte) şi nu numai, o firmă a lansat un nou model de mini-aspirator special gândit pentru a prinde gângănii. 
 
Dispozitivul cu nume complicat – BugSucker Rechargeable Bug Vacuum Spider Catcher – promite să prindă o gamă variată de gângănii, de la ploşnite, gândaci de bucătărie şi până la păianjeni.

Mini-aspiratorul dispune de baterie încorporată care poată fi încărcată prin intermediul portului USB. Producătorul promite o autonomie de două ore, suficientă pentru a face un mic genocid în casă.

În capătul de aspirare există un mic bec LED, pentru a prinde insectele şi arahnidele care încearcă să se ascundă în locurile întunecate. 
 
După ce gângăniile au fost prinse, acestea pot fi aruncate afară sau în vasul de toaletă, după preferinţe. 
 
Aspiratorul BugSucker poate fi comandat pe Amazon la preţul de 20 de dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult