Miss BumBum promovează pe Instagram Rio 2016

Miss BumBum promovează pe Instagram Rio 2016
Modelul Suzy Cortez, care a câştigat titlul de Miss BumBum, femeia cu cel mai sexy fund din Brazilia, promovează oficial Jocurile Olimpice de vară de la Rio. 
 
Tânăra a publicat pe Instagram o serie de imagini sexy, în culorile competiţiei, iar acestea au devenit instantaneu o senzaţie pe internet. 
 
 
Aceasta nu este prima dată când Suzy promovează un eveniment sportiv. Ea a pozat şi în culorile echipei de fotbal Barcelona, dar şi cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. 
 
 
Cortez, supranumită şi „Regina Curbelor”, este o fană declarată a fotbalistului Lionel Messi. 
 
 
La competiţia Miss BumBum participă iniţial 27 de concurente, reprezentând diferite regiuni ale Braziliei. După o probă eliminatorie, în concurs mai rămân doar 15 femei. Un juriu format din şase femei şi cinci bărbaţi alege dintre acestea câştigătoarea. Femeile care câştigă Miss BumBum ajung celebrităţi pe plan local.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult