O adolescentă a călătorit 6.400 de km pentru a-l privi în ochi pe cel care a transformat-o în sclava lui pe internet

09.05.2016
O adolescentă a călătorit 6.400 de km pentru a-l privi în ochi pe cel care a transformat-o în sclava lui pe internet
Daniel Howarth, un tânăr în vârstă de 18 ani din Manchester, a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a transformat-o în sclava lui sexuală pe o adolescentă în vârstă de 15 ani din SUA. Fenomenul, numit „sextortion” a luat amploare în ultimii ani, mai ales în Marea Britanie şi SUA. 
 
Citeşte şi: Facebook le-a declarat război reclamelor înşelătoare la îmbrăcăminte, unele publicate de firme din România: „Vom face tot ce putem”
 
Howart a convins-o pe tânără să-i trimită poze cu ea debrăcată, apoi a şantajat-o spunându-i că dacă nu continuă să facă ce îi zice el imaginile vor ajunge la familia şi prietenii ei. La un moment dat Howarth i-a cerut tinerei să comită, împreună cu un băiat, „acte bizare şi degradante” în faţa unei camere web, potrivit dosarului. 
 
Tânăra din Georgia şi-a dorit să participe la procesul în care s-a dat sentinţa pentru a-l privi pe agresor în ochi. „Priveşte-mă, vorbesc cu tine!”, i-a zis ea acuzatului care îşi ferea privirea. „Dumnezeu te iartă şi eu te iert”, a adăugat ea. 
 
Tânărul a fost condamnat pentru implicarea unui minor în activităţi sexuale şi posesia de materiale pornografice cu minori. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult