O campioană la alpinism a escaladat o clădire folosind două aspiratoare

LG a ales o metodă mai puţin convenţională pentru a-şi promova unul dintre aspiratoarele din ofertă. Compania a angajat-o pe faimoasa alpinistă Sierra Blair-Coyle, câştigătoarea concursului US Extreme Rock Climbing 2015, să escaladeze o clădire folosind puterea a două aspiratoare Cord Zero K94SGN. Acestea erau ataşate de două ventuze pe care le ţinea în mână, iar întreaga operaţiune a fost un succes.

Se pare că aspiratoarele folosite în realizarea clipului au fost de ajuns pentru a asigura susţinerea a 70 de kilograme. Această greutate include atât greutatea atletei, cât şi a echipamentului pe care îl căra în spate (două aspiratoare cu acumulatori interni). Pentru a se asigura că Sierra Blair-Coyle nu îşi pune viaţa în pericol, LG legat-o de frânghii de siguranţă, în cazul în care planul eşua. De asemenea, pe pantofii căţărătoarei au fost montate ventuze pentru susţinere pe parcursul procesului. 

Întreaga operaţiune a fost filmată din diverse unghiuri, iar clipul complet se găseşte mai sus. Acest model de aspirator nu este încă disponibil în România, iar preţul său este de peste 1000 de dolari.

Citeşte şi Braava Jet: robotul care dă cu mopul, „frate” cu Roomba

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult