O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul

10.09.2020
O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul
Foto: Profimedia Images

De când aproape toată toată lumea are un telefon mobil și un cont pe o rețea de socializare online, mulți oameni sunt tot mai dispuși să își riște viața pentru a-și face poze spectaculoase, care să atragă multe Like-uri.

O femeie de 31 de ani din Kenya a murit după ce a căzut de pe o stâncă din apropierea unei cascade. Femeia era fotografiată, cu telefonul ei, de către logodnic.

Corpul victimei, Dorcas Jepkemoi Chumba, a fost luat de apă după ce a căzut.

Foto: Pulse Ghana

Logodnicul tinerei, Benjamin Kazungu, a declarat că a rămas traumatizat în urma incidentului. Cei doi se aflau la un picnic în natură.

Mulți oameni morți în căutarea unor poze perfecte

Oamenii mor în căutarea selfie-ului perfect. Între 2011 și 2017 au fost raportate la nivel mondial 259 de decese legate de selfie-uri, transmite BBC News.

Principalele trei cauze ale deceselor legate de selfie-uri sunt: căderea de la înălţime, înecul şi accidentele în care sunt implicate trenuri.

Se pare că bărbaţii riscă mai mult în căutarea selfie-ului perfect, numărul deceselor fiind mai mare în rândul lor. Mai mult, datele arată că vârsta de 21 de ani este cea mai periculoasă pentru amatorii de astfel de poze.

Foto: Pulse Ghana

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult