O femeie a cerut divorţul deoarece soţul nu i-a răspuns la mesajele trimise printr-o aplicaţie

O femeie a cerut divorţul deoarece soţul nu i-a răspuns la mesajele trimise printr-o aplicaţie
O femeie din Taiwan a divorţat de soţul ei după ce acesta nu i-a răspuns la mesajele trimise prin aplicaţia Line. Aceasta este similară cu Facebook Messenger şi WhatsApp. La fel ca acestea două, Line arată când o persoană a văzut mesajul pe care i l-ai trimis.
 
Femeia i-a demonstrat judecătorului din districtul Hsinchu faptul că soţul ei a primit mesajele, dar le-a ignorat, aşa că a primit o decizie favorabilă de divorţ. În statele vorbitoare de limba engleză acest lucru se numeşte „blue-ticking” (cineva vede un mesaj, dar nu răspunde la el).  

În unul dintre mesaje, femeia i-a spus soţului că este în spital după un accident rutier, dar nici atunci nu a primit răspuns. Potrivit ei, acest lucru s-a întâmplat timp de şase luni.

Soţia a declarat că în cei cinci ani de căsnicie ea a acoperit majoritatea cheltuielilor, deoarece soţul ei, mai tânăr cu câţiva ani, nu avea un venit stabil. 
 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult