O femeie a comandat mâncare prin intermediul unei aplicaţii pentru ca persoana care o livra să o scape de un păianjen

O femeie a comandat mâncare prin intermediul unei aplicaţii pentru ca persoana care o livra să o scape de un păianjen

O femeie din Marea Britanie a făcut o comandă de mâncare prin intermediul aplicaţiei Deliveroo pentru ca persoana care urma să facă livrarea să o scape de un păianjen pe care îl avea în casă.

Demi, care foloseşte pe Twitter numele de utilizator @demiswn, a povestit incidentul pe reţeaua de socializare. Din fericire pentru ea, „Joe”, băiatul de la Deliveroo, nu se temea de arahnide, aşa că a scăpat-o pe Demi de păianjen. Postarea s-a viralizat, iar Deliveroo a avut parte de multă publicitate gratuită.

Teama de aceste animale se numeşte arahnofobie şi afectează milioane de persoane din întreaga lume. Demi a spus că plănuieşte să comande ceva prin intermediul aplicaţiei de fiecare dată când în casa ei apare un păianjen.

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult