O femeie a făcut plângere la prefectură pentru că nu mai poate face selfie-uri în lift

O femeie a făcut plângere la prefectură pentru că nu mai poate face selfie-uri în lift
Într-o lume în care trăiesc mai mult de 7 miliarde de persoane se întâmplă tot felul de lucruri bizare, aşa că nu ar trebui să ne mire faptul că o femeie din Rusia a făcut plângere la prefectură deoarece era nemulţumită că în liftul din blocul său nu este montată o oglindă. 
 
Femeia a scris, la secţiunea de plângeri de pe site-ul prefecturii din Zelenograd, că nu poate face „selfie-uri bune” în lift din cauza faptului că acesta nu mai are oglindă. 
 
Citeşte şi: O invenţie inevitabilă: selfie stick-ul zburător
 
Potrivit plângerii, până acum câteva luni liftul a avut o oglindă de dimensiuni generoase, dar aceasta a fost demontată. 
 
 
„Toţi prietenii mei au oglinzi în lifturi, iar noi nu mai avem una de şase luni. Vă rog să rezolvaţi această problemă cât de repede se poate”, a scris femeia. 
 
Poate şi mai bizar este faptul că reprezentanţii prefecturii au admis plângerea pentru a o studia.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video