O femeie a fost arestată după ce i-a trimis prietenului ei pe WhatsApp imagini false, în care părea victima unui viol

O femeie a fost arestată după ce i-a trimis prietenului ei pe WhatsApp imagini false, în care părea victima unui viol
O femeie din SUA a fost arestată după ce i-a trimis iubitului ei pe WhatsApp câteva imagini extrem de dure din care părea că a fost victima unui viol. Ea a scris şi că a fost legată, băgată în portbagajul maşinii şi dusă înttr-un loc în care a fost bătută şi abuzată sexual de patru bărbaţi. Iubitul femeii, speriat, a chemat poliţia, care a început repede o anchetă pentru a o găsi pe tânăra de 25 de ani. 

Oamenii legii au făcut, însă, o descoperire incredibilă. Toate imaginile erau false, iar femeia nu păţise nimic. 

 
Leiha Artman a recunoscut că a minţit, dar poliţia nu a oferit detalii despre motivul pentru care a făcut acest lucru. Este posibil să fi fost vorba de o farsă de prost gust, dar aceasta a costat-o pe Artman, care va petrece 12 luni după gratii. „Aşa ceva nu am mai întâlnit în cariera mea”, a declarat şeriful din localitatea în care s-a petrecut incidentul. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult