O femeie a înregistrat în secret medicii în timpul operaţiei

O femeie a înregistrat în secret medicii în timpul operaţiei

O femeie care s-a operat de hernie a înregistrat cu smartphone-ul discuţiile avute de personalul medical în timpul intervenţiei chirurgicale.

 

Ethel Easter, din Texas, a înregistrat în secret procedura din curiozitate, deoarece avusese o discuţie neplăcută cu doctorul ei înainte. „Cine te crezi? Trebuie să aştepţi ca toţi ceilalţi”, i-a spus medicul atunci când l-a rugat să o programeze mai repede pentru intervenţie, deoarece avea dureri mari.

 

Când a ascultat fişierul audio, pacienta a avut parte de o surpriză. Pe timpul operaţiei medicii şi asistentele au făcut mai multe remarci negative legate de corpul ei, dar şi afirmaţii rasiste. Ethel este o femeie de culoare. O asistentă a spus chiar că îi este milă de soţul ei, deoarece este grasă. „I-aţi văzut buricul?”, a întrebat un alt cadru medical, iar toţi cei din sală au început să râdă.

 

Povestea s-a viralizat, iar conducerea spitalului din Texas a declanşat o anchetă.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult