O femeie susţine că cineva i-a făcut o poză cu propriul ei telefon în timp ce dormea singură în casa încuiată

O femeie susţine că cineva i-a făcut o poză cu propriul ei telefon în timp ce dormea singură în casa încuiată
O femeie e povestit pe o reţea de socializare un incident bizar prin care a trecut decent. Debra Demetriou a descoperit pe smartphone-ul ei, un Samsung Galaxy S7, o imagine cu ea dormind. Până aici nimic ciudat… Doar că femeia susţine că nu se mai afla nimeni în casă, iar uşile au fost încuitate peste noapte. Poza nu putea fi făcută de Debra într-un moment de somnambulism, deoarece este făcută de undeva de la picioarele ei. 

Demitriou, care locuieşte în Benton, Newcastle, nu îşi aminteşte nimic din timpul nopţii respective, deşi în imaginea de pe telefon apare cu ochii pe jumătate închişi şi cu pilota trasă sub bărbie, ca şi cum ar fi conştientă de faptul că cineva se află în încăpere. Ea a adăugat că a pus telefonul sub pernă înainte de a adormi şi că dimineaţa l-a scos tot de acolo. 

 
Demetriou crede că a fost implicată într-un incident paranormal. „Nu era nimeni cu mine acasă. Sunt foarte speriată”, a declarat femeia. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult