Un bărbat care a invitat mai multe tinere pe iahtul lui a fost arestat după ce le-a filmat pe ascuns

Un bărbat care a invitat mai multe tinere pe iahtul lui a fost arestat după ce le-a filmat pe ascuns
Un bărbat de 49 de ani din Carolina de Nord a fost arestat după ce a înregistrat pe ascuns, în baie, mai multe tinere pe care le-a invitat pe iahtul lui într-un weekend. William Hilliard Jr. a folosit o tabletă iPad pentru filmări. 

Dispozitivul a fost descoperit de una dintre femei, care l-a predat ulterior poliţiei din Myrtle Beach.

 
Oamenii legii au găsit pe tabletă înregistrări cu trei minore, trei clipuri cu tinere de 18 ani, unul cu una de 19 şi altul cu o femeie de 20 de ani. Toate aceste filmări au fost făcute în baia ambarcaţiunii. Pe tabletă, poliţiştii au găsit şi alte clipuri similare, mai vechi. Printre acestea se numără şi unele cu bonele copiilor bărbatului. 
 
Bărbatul, care face parte dintr-o familie bogată din industria spumelor high-tech, s-a prezentat singur la poliţie şi este acuzat de voaiorism şi încălcarea intimităţii. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult