O mamă și-a dus fetița la spital, crezând că a înghițit o cască AirPod. Unde era, de fapt, dispozitivul

06.04.2021
O mamă și-a dus fetița la spital, crezând că a înghițit o cască AirPod. Unde era, de fapt, dispozitivul
Foto: Pixabay

O mamă din Marea Britanie și-a dus fetița la urgențe deoarece a crezut că micuța a înghițit o cască AirPod. Dispozitivul apărea ca fiind în stomacul copilului, atunci când un iPhone era apropiat de zona respectivă.

Chloe Saunders, în vârstă de 22 de ani, a folosit aplicația dedicată pentru a vedea unde este dispozitivul rătăcit. A avut impresia că acesta a fost înghițit de fetița ei de 2 ani, care se juca atunci cu carcasa căștilor.

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, tânăra și-a dus copilul de urgență la un spital din apropiere, la ora 23:30. Acolo, medicul a descoperit că dispozitivul se afla, de fapt, în buzunarul de la piept al fetiței.

„Când ești panicată nu gândești logic. Am crezut că un AirPod se afla în interiorul ei și ar putea exploda”, a declarat Saunders.

Acest caz a fost unul cu final fericit. Uneori căștile wireless chiar ajung în stomacul proprietarilor. Un bărbat din SUA, care a mers la spital după ce s-a trezit cu gâtul uscat și în imposibilitatea de a mai bea lichide, a descoperit că înghițise în timpul nopții o cască marca Apple.

CITEȘTE ȘI:

Un fan Apple a înghiţit din greşeală una dintre căştile AirPods

Descoperire bizară în corpul unui bărbat: un cablu de telefon

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult