Descoperire tulburătoare făcută în radiografia pieptului unui bărbat care suferea de un „gât uscat”

04.02.2021
Descoperire tulburătoare făcută în radiografia pieptului unui bărbat care suferea de un „gât uscat”
Foto: Facebook/Bradford Gauthier

Un bărbat a mers la spital după ce s-a trezit cu gâtul uscat și în imposibilitatea de a mai bea lichide. Bradford Gauthier, din statul american Massachusetts, a început să aibă probleme la începutul săptămânii.

Inițial, a crezut că este vorba de efecte negative ale efortului depus pentru înlăturarea zăpezii din curte. „M-am trezit de dimineață, m-am simțit bine, dar apoi am încercat să beau un pahar de apă și nu se ducea în jos”, a scris bărbatul, pe Facebook. El a adăugat că a fost nevoit să se aplece și să lase apa să curgă în chiuvetă.

Gauthier s-a prins care ar putea fi cauza problemei după ce nu a reușit să găsească o cască din setul AirPods. El folosise dispozitivele produse de Apple noaptea înainte să adoarmă.

Citește și: VIDEO: Descoperirea surprinzătoare făcută la o Tesla la care bateriile mai țineau doar 27 de km

Bărbatul a mers la spital, iar radiografia făcută de medici în zona pieptului a confirmat teoria lui. Una dintre căști se afla în partea de jos a esofagului. Pacientul a înghițit-o în somn.

Casca a fost scoasă, iar Gauthier le-a atras atenția altor utilizatori de astfel de dispozitive să aibă grijă să nu ajungă în situația lui.

Casca scoasă din esofagul pacientului a funcționat după ce a fost încărcată, dar volumul maxim pe care îl oferă este mai mic decât al celeilalte.

Sursa: Yahoo! News

Foto: Facebook/Bradford Gauthier

CITEȘTE ȘI:

Descoperire bizară în corpul unui bărbat: un cablu de telefon

VIDEO: Un iPhone 6s a căzut dintr-un avion care zbura la 300 de metri altitudine și încă funcționează

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult