O studentă a scăpat de închisoare după ce a furat 2 milioane de dolari cu carduri false

O studentă a scăpat de închisoare după ce a furat 2 milioane de dolari cu carduri false

Patricia Perez-Gonzalez, o studentă eminentă la stomatologie în vârstă de 27 de ani, a fost condamnată cu suspendare după ce a furat, împreună cu iubitul ei, aproape 2 milioane de dolari de la persoane în vârstă. Cei doi au cumpărat bunuri de valoare pe care ulterior le-au vândut la suprapreţ în magazinul lor online, Le Fashion Wheels.

 

Cuplul a obţinut informaţiile personale ale mai multor persoane cu ajutorul unor complici, cel mai probabil hackeri. Ei au folosit datele pentru a deschide carduri American Express Platinum pe numele victimelor, apoi au cumpărat bunuri de lux pe care le-au trimis la adrese temporare.

Tânăra a scăpat de puşcărie după ce a colaborat cu autorităţile pentru destructurarea cercului infracţional, iar judecătorul a ţinut cont şi de rezultatele foarte bune pe care Patricia le are la studii.

 

Prietenul lui Gonzales, Alberto Companioni, nu a fost la fel de norocos ca ea şi va petrece 6 ani după gratii.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult