O tânără din Rusia a declarat la poliţie că a fost violată de un pokemon uriaş

O tânără din Rusia a declarat la poliţie că a fost violată de un pokemon uriaş
Poliţia din Moscova a anunţat că o tânără a depus plângere pe motiv că ar fi fost violată de un pokemon uriaş în apartamentul ei. Femeia susţine că jocul Pokemon Go a detectat monstrul chiar în casa ei. 
 
Tânăra, care este măritată, susţine că se juca Pokemon Go înainte de culcare. Potrivit plângerii, la scurt timp după ce a adormit, femeia s-a trezit, iar deasupra ei se afla un pokemon uriaş care o agresa sexual. După ce a sărit din pat, creatura a dispărut, dar încă era acolo, deoarece apărea în aplicaţia Pokemon Go. 

Soţul femeii a declarat la poliţie că nu crede că un astfel de incident s-a întâmplat şi că i-a recomandat nevestei să meargă la un psihiatru. Nici oamenii legii nu au crezut-o pe femeie şi au trimis-o la un psiholog. Potrivit presei ruse, nici acesta nu a reuşit să-i scoată tinerei ideea din cap. 

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult