O tânără nu a fost atentă la ce apare în fundalul unui selfie pus pe Instagram

26.05.2020
O tânără nu a fost atentă la ce apare în fundalul unui selfie pus pe Instagram

O tânără a publicat pe Instagram un selfie, dar nu a fost atentă la ce apărea în fundal. Shannon Butt, din Marea Britanie, a povestit incidentul pe Twitter, unde a publicat și imaginea respectivă.

În imaginea publicată pe Instagram de tânăra de 22 de ani apare o oglindă, iar în oglindă se vede posteriorul unui bărbat. Acesta este iubitul lui Shannon, care tocmai folosise toaleta, transmite LADBible.

Tânăra a realizat ce greșeală a făcut abia după mai mult de o jumătate de oră, când au început să curgă, pe telefon, notificările și mesajele.

Postarea făcută de Shannon s-a viralizat pe Twitter, dar nu toată lumea crede că a fost un accident. Sunt utilizatori care sunt de păerere că incidentul a fost regizat, pentru ca tânăra să atragă mai mulți fani pe rețelele de socializare online.

Alții i-au dat o mână de ajutor tinerei. O utilizatoare l-a scos, cu un program de editare foto, pe prietenul femeii din imagine.

Un incident similar s-a petrecut recent. Jurnalistul sportiv spaniol Alfonso Merlos se afla într-o videoconferință când o femeie dezbrăcată pe jumătate a trecut prin spatele lui.

CITEȘTE ȘI:

Selfie-urile unor oameni care au uitat să se uite la ce au în fundal

Internauţii au sesizat ceva ciudat pe fundalul acestui selfie

Microsoft a publicat o imagine de fundal pentru Bing.com care includea un detaliu nedorit

Urmărește Go4IT.ro pe Google News