O tânără vrea să devină o „femeie robot” prin operaţii estetice

Alicia Amira, o tânără de 27 de ani, a trecut prin mai multe operaţii estetice în dorinţa de a semăna cât mai mult cu o păpuşă robot pentru sex. Femeia spune că şi-a dorit dintotdeauna să aibă sâni uriaşi şi păr lung blond. 
 
Acum, Alicia doreşte să îşi „repare” un sân care s-a întărit după o operaţie estetică prost făcută, să îşi mărească  fundul, dar şi să îi fie eliminate două coaste. Totuşi, doctorii refuză să facă operaţiile deoarece sunt foarte periculoase. Singura soluţie pentru rezolvarea problemei de la sân este micşorarea acestuia. Alicia refuză să accepte acest lucru. 

Înainte de a deveni o „păpuşă robot”, femeia din Copenhaga, Danemarca, a lucrat în relaţii publice. Acum ea are o carieră ca actriţă de filme pentru adulţi. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult